Υλικά
- 500 γρ. κολοκυθάκια πράσινα
- 200 γρ. cottage cheese
- 100 γρ. Φέτα
- 2 αυγά
- 150 ml γάλα
- 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1,5 κουταλάκι μπέικιν
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα
- άνηθο ψιλοκομμένο
- αλάτι (με προσοχή)
πιπέρι
Εκτέλεση
- Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στον τρίφτη και τα στίβουμε καλά, ώστε να φύγουν όλα τα υγρά.
- Προσθέτουμε το cottage και τη φέτα και ανακατεύουμε καλά.
- Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τ προσθέτουμε στο μείγμα.
- Στη συνέχεια, χτυπάμε τα αυγά και τα προσθέτουμε μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το αλέυρι.
- Αφού γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα, προσθέτουμε σιγά σιγά και το αλέυρι.
- Λαδώνουμε καλά ένα μέτριο ταψάκι, το πασπαλίζουμε με τριμμένη φρυγανιά και αδειάζουμε εκεί το μείγμα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 οC, για 45 λεπτά.