Υλικά

  • 500 γρ. κολοκυθάκια πράσινα
  • 200 γρ. cottage cheese
  • 100 γρ. Φέτα
  • 2 αυγά
  • 150 ml γάλα
  • 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1,5 κουταλάκι μπέικιν
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 3 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • άνηθο ψιλοκομμένο
  • αλάτι (με προσοχή)
    πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στον τρίφτη και τα στίβουμε καλά, ώστε να φύγουν όλα τα υγρά.
  2. Προσθέτουμε το cottage και τη φέτα και ανακατεύουμε καλά.
  3. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τ προσθέτουμε στο μείγμα.
  4. Στη συνέχεια, χτυπάμε τα αυγά και τα προσθέτουμε μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το αλέυρι.
  5. Αφού γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα, προσθέτουμε σιγά σιγά και το αλέυρι.
  6. Λαδώνουμε καλά ένα μέτριο ταψάκι, το πασπαλίζουμε με τριμμένη φρυγανιά και αδειάζουμε εκεί το μείγμα.
  7. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 οC, για 45 λεπτά.
Advertisements