Υλικά:
- 2 μέτριες πατάτες βραστές
- 1 ντομάτα, 2 αγγουράκια, 1 πιπεριά, 1 κρεμμύδι ξερό
- 4 κ. σούπας τυρί τριμμένο (χαμηλά λιπαρά)
- 4 φέτες γαλοπούλα
- 2 κ. σούπας μαγιονέζα light + 1 κ. σούπας μουστάρδα + 1κ. σούπας ελαιόλαδο + λεμόνι
- Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Εκτέλεση:
- Βράζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα βαθύ πιάτο.
- Κόβουμε τη ντομάτα, τα αγγούρια και το κρεμμύδι σε κυβάκια και τα προσθέτουμε στις πατάτες.
- Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο και το λεμόνι και τα προσθέτουμε στις πατάτες.
- Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε λίγη ρίγανη.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.