Υλικά:

  • 2 μέτριες πατάτες βραστές
  • 1 ντομάτα, 2 αγγουράκια, 1 πιπεριά, 1 κρεμμύδι ξερό
  • 4 κ. σούπας τυρί τριμμένο (χαμηλά λιπαρά)
  • 4 φέτες γαλοπούλα
  • 2 κ. σούπας μαγιονέζα light + 1 κ. σούπας μουστάρδα + 1κ. σούπας ελαιόλαδο + λεμόνι
  • Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

Εκτέλεση:

  1. Βράζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα βαθύ πιάτο.
  2. Κόβουμε τη ντομάτα, τα αγγούρια και το κρεμμύδι σε κυβάκια και τα προσθέτουμε στις πατάτες.
  3. Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο και το λεμόνι και τα προσθέτουμε στις πατάτες.
  4. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε λίγη ρίγανη.
  5. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
Advertisements