Υλικά (για 2 άτομα):
- 1 ματσάκι ρόκα, πλυμένη και στραγγισμένη
- 100 γρ. ανθότυρο, χοντροτριμμένο
- 4-5 παξιμάδια ολικής άλεσης
Για τη βινεγκρέτ:
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κ. σούπας ξίδι βαλσάμικο
- 1 κ. γλυκού μέλι
- 1 κ. γλυκού μουστάρδα
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
1. Βάζουμε τα υλικά της βινεγρέτ σε ένα μπολάκι και τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνουν ένα μείγμα.
2. Βάζουμε τη ρόκα σε ένα μπολ και την περιχύνουμε με τη βινεγκρέτ. Ανακατεύουμε καλά.
3. Βρέχουμε τα παξιμάδια με λίγο νερό, τα σπάμε σε χοντρά κομμάτια και τα βάζουμε πάνω στη ρόκα.
4. Τελειώνουμε τη σαλάτα τρίβοντας από πάνω το ανθότυρο.
Καλή όρεξη!