Υλικά (για 4 άτομα):

  • 300 g πέννες
  • 100 g  πατέ ελιάς
  • 7-8 ντοματίνια
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 κίτρινη πιπεριά
  • 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι

 

Εκτέλεση:

1. Βράζουμε τα ζυμαρικά, τα σουρώνουμε και τα αδειάζουμε σε μια πιατέλα.

2.Προσθέτουμε το πατέ ελιάς και ανακατεύουμε καλά.

3. Πλένουμε καλά τις πιπεριές και τις κόβουμε σε λεπτές λωρίδες.

4. Πλένουμε καλά τα ντοματίνια και τα κόβουμε στη μέση.

5. Προσθέτουμε τις πιπεριές και τα ντοματίνια στα ζυμαρικά, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Advertisements