Ορεκτικά, Snacks, Συνταγές

Μανιτάρια με βαλσάμικο και σκόρδο

Υλικά:

  • 500 g μανιτάρια πλευρώτους
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κ. σούπας ξύδι βαλσάμικο
  • Αλάτι, πιπέρι,

Εκτέλεση:

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 oC
  2. Με ένα βρεγμένο πανάκι καθαρίζουμε καλά τα μανιτάρια.
  3. Τοποθετούμε τα μανιτάρια σε ένα αντικολλητικό ταψί.
  4. Χτυπάμε στο μπλέντερ το λάδι, το σκόρδο, το ξύδι, το αλάτι και το πιπέρι.
  5. Περιχύνουμε τα μανιτάρια με το μείγμα, ώστε να πάει παντού.
  6. Ψήνουμε στους 180 oC για 30 λεπτά.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s