Υλικά (για 4 άτομα):

  • 1 πράσινη λόλα
  • 1 κόκκινη λόλα
  • 2 καρότα τριμμένα
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού κόκκινο και άσπρο λάχανο (τριμμένα)
  • 100 g καρυδόψυχα
  • 100 g ροκφόρ
  • λεμόνι
  • Αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

1. Πλένουμε τις λόλες, τις στραγγίζουμε καλά και τις κόβουμε με τα χέρια.

2. Βάζουμε τις λόλες σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το λάχανο και τα καρότα.

3. Από πάνω βάζουμε το ροκφόρ και τα καρύδια.

4. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε λεμόνι και ελαιόλαδο.

5. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Καλή όρεξη!

Advertisements