Ψάρι

Σολομός με μουστάρδα και μυρωδικά

Υλικά (για 4 άτομα):

    • 4 κομμάτια σολομού
    • 2 λεμόνια κομμένα σε λεπτές φέτες
    • 1 σκελίδα σκόρδο
    • 1 κ. σούπας μουστάρδα Dijon
    • 1 ματσάκι μαϊντανό και δυόσμο
    • 1 κ. γλυκού ρίγανη

  • Αλάτι, πιπέρι

 

Εκτέλεση:

1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 οC.

2. Πλένουμε και στεγνώνουμε τον σολομό.

3. Σε ένα ταψί στρώνουμε μία λαδόκολλα και πάνω βάζουμε τα μισά μυρωδικά.

4. Πάνω από τα μυρωδικά βάζουμε τις φέτες λεμονιού.

5. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και τα υπόλοιπα μυρωδικά και τα ανακατεύουμε.

5. Σε ένα μικρό μπολάκι βάζουμε τη μουστάρδα, το αλάτι και το μείγμα σκόρδου-μυρωδικών και τα ανακατεύουμε.

7. Απλώνουμε το μείγμα και στις δύο πλευρές του σολομού και τοποθετούμε τον σολομό πάνω στα αρωματικά στη λαδόκολλα.

8. Ψήνουμε στους 180 οC.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s