- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 4 κούπες ψιλοκομμένο κρεμμύδι (γλυκό)
- ½ κούπα ρύζι μακρύκοκο
- ½ κούπα γραβιέρα τριμμένη
- 2/3 κούπας γάλα χαμηλό σε λιπαρά (1,5%)
- 1/3 κούπα παρμεζάνα τριμμένη
- 2 κ. σούπας φρέσκο ψιλοκομμένο βασιλικό
- Αλάτι, πιπέρι,
Εκτέλεση:
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 oC
- Σε ένα βαθλυ τηγάνι σωτάρουμε τα κρεμμύδια για 5 λεπτά.
- Απομακρύνουμε τα κρεμμύδια από τη φωτιά και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
- Βράζουμε το ρύζι για 5 λεπτά και το σουρώνουμε.
- Ρίχνουμε το ρύζι και τα υπόλοιπα υλικά μέσα στα κρεμμύδια και αφού ανακατέψουμε αδειάζουμε το μείγμα σε ένα ταψί.
- Πασπαλίζουμε με τη παρμεζάνα και ψήνουμε για 40 λεπτά.