Υλικά:
- 6 αυγά βραστά
- 3 φέτες ψωμί τοστ
- ½ φλιτζάνι τσαγιού μαγιονέζα light
- 2 κ. γλυκού μουστάρδα
- Αλάτι, πιπέρι
- Πάπρικα για το πασπάλισμα
.
Εκτέλεση:
- Βράζουμε τα αυγά (να γίνουν σφιχτά).
- Τα ξεφλουδίσουμε, τα κόβουμε σε κομμάτια και τα βάζουμε στον κάδο του μπλέντερ.
- Προσθέτουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι.
- Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά μαζί.
- Κόβουμε τις φέτες ψωμιού διαγώνια, και ξανά διαγώνια.
- Απλώνουμε το άλειμμα αυγού πάνω στο ψωμί, παπσαλίζουμε με λίγη πάπρικα και σερβίρουμε.