Υλικά:

  • 6 αυγά βραστά
  • 3 φέτες ψωμί τοστ
  • ½ φλιτζάνι τσαγιού μαγιονέζα light
  • 2 κ. γλυκού μουστάρδα
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Πάπρικα για το πασπάλισμα

 .

Εκτέλεση:

  1. Βράζουμε τα αυγά (να γίνουν σφιχτά).
  2. Τα ξεφλουδίσουμε, τα κόβουμε σε κομμάτια και τα βάζουμε στον κάδο του μπλέντερ.
  3. Προσθέτουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι.
  4. Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά μαζί.
  5. Κόβουμε τις φέτες ψωμιού διαγώνια, και ξανά διαγώνια.
  6. Απλώνουμε το άλειμμα αυγού πάνω στο ψωμί, παπσαλίζουμε με λίγη πάπρικα και σερβίρουμε.

 

Advertisements