Σαλάτες

Ντάκος με κατίκι και κάππαρη

Υλικά (για 1 άτομο):

  • 1 κριθαροκούλουρο ολικής άλεσης
  • 2 κ. σούπας κατίκι
  • 1 ώριμη ντομάτα τριμμένη
  • ½ κρεμμύδι ξερό, πολύ ψιλοκομμένο
  • 1 κ. σούπας κάππαρη
  • 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

 .

Εκτέλεση:

1. Βρέχουμε ελαφρώς το κριθαροκούλουρο και το τοποθετούμε σε ένα βαθύ πιάτο.

2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, την ντομάτα και το κρεμμύδι.

3. Πάνω από το παξιμάδι βάζουμε με τη σειρά, τη ντομάτα με το κρεμμύδι, το κατίκι, την κάππαρη και αλατοπιπερώνουμε.

4. Τέλος πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη.

Καλή όρεξη!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s