Υλικά (για 1 άτομο):
- 1 κριθαροκούλουρο ολικής άλεσης
- 2 κ. σούπας κατίκι
- 1 ώριμη ντομάτα τριμμένη
- ½ κρεμμύδι ξερό, πολύ ψιλοκομμένο
- 1 κ. σούπας κάππαρη
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
.
Εκτέλεση:
1. Βρέχουμε ελαφρώς το κριθαροκούλουρο και το τοποθετούμε σε ένα βαθύ πιάτο.
2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, την ντομάτα και το κρεμμύδι.
3. Πάνω από το παξιμάδι βάζουμε με τη σειρά, τη ντομάτα με το κρεμμύδι, το κατίκι, την κάππαρη και αλατοπιπερώνουμε.
4. Τέλος πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη.
Καλή όρεξη!