Υλικά (για 4 άτομα):

  • 4 σνίτσελ από στήθος κοτόπουλου

Για τη sauce πάπρικας:

    • 300 g πιπεριές Φλωρίνης (συσκευασμένες, πολύ καλά στραγγισμένες)
    • 50 g πελτέ ντομάτας
    • 7-8 κ. σούπας ελαιόλαδο

  • 1 κ. σούπας ξίδι
  • ½ κ. γλυκού αλάτι
  • ½ κ. γλυκού ζάχαρη
  • 1 κ. γλυκού πάπρικα καπνιστή

 .

Εκτέλεση:

  1. Ψήνουμε τα σνίτσελ στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.
  2. Βάζουμε τα υλικά για τη sauce στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα μείγμα.
  3. Σερβίρουμε τα σνίτσελ, συνοδεύοντάς τα με την sauce.
Advertisements