Υλικά (για 4 άτομα):
- 4 σνίτσελ από στήθος κοτόπουλου
Για τη sauce πάπρικας:
-
- 300 g πιπεριές Φλωρίνης (συσκευασμένες, πολύ καλά στραγγισμένες)
- 50 g πελτέ ντομάτας
- 7-8 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κ. σούπας ξίδι
- ½ κ. γλυκού αλάτι
- ½ κ. γλυκού ζάχαρη
- 1 κ. γλυκού πάπρικα καπνιστή
.
Εκτέλεση:
- Ψήνουμε τα σνίτσελ στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.
- Βάζουμε τα υλικά για τη sauce στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα μείγμα.
- Σερβίρουμε τα σνίτσελ, συνοδεύοντάς τα με την sauce.