Κοτόπουλο

Σνίτσελ κοτόπουλο με sauce πάπρικας

Υλικά (για 4 άτομα):

  • 4 σνίτσελ από στήθος κοτόπουλου

Για τη sauce πάπρικας:

    • 300 g πιπεριές Φλωρίνης (συσκευασμένες, πολύ καλά στραγγισμένες)
    • 50 g πελτέ ντομάτας
    • 7-8 κ. σούπας ελαιόλαδο

  • 1 κ. σούπας ξίδι
  • ½ κ. γλυκού αλάτι
  • ½ κ. γλυκού ζάχαρη
  • 1 κ. γλυκού πάπρικα καπνιστή

 .

Εκτέλεση:

  1. Ψήνουμε τα σνίτσελ στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.
  2. Βάζουμε τα υλικά για τη sauce στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα μείγμα.
  3. Σερβίρουμε τα σνίτσελ, συνοδεύοντάς τα με την sauce.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s