Υλικά (για 4 άτομα):

    • 4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
    • 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
    • 2 κ. σούπας pesto βασιλικού

  • 1 φλ. τσαγιού κολοκύθια ψιλοκομμένα
  • 2 κ. σούπας παρμεζάνα τριμμένη
  • Αλάτι, πιπέρι

.

Εκτέλεση:
1. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τα φιλέτα κοτόπουλου. Μαγειρεύουμε για 4-5 λεπτά και γυρίζουμε το κοτόπουλο.
2. Προσθέτουμε το κολοκύθι και μαγειρεύουμε άλλα 4-6 λεπτά μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο.
3. Μοιράζουμε τα φιλέτα και τα κολοκύθια σε πιάτα, γαρνίρουμε με το pesto και τελειώνουμε με την παρμεζάνα.

Advertisements