Ορεκτικά, Snacks

Dip αγγουριού

Υλικά:

  • 1 φλ. τσαγιού αγγούρι τριμμένο και στραγγισμένο
  • ¼ κεσεδάκι γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
  • 2 κ. σούπας μαγιονέζα light
  • 2 κ. γλυκού φρέσκο άνηθο, ψιλοκομμένο

.

Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
2. Καλύπτουμε το μπολ με μία μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα να κρυώσει.
3. Σερβίρουμε μαζί με κράκερ ή κριτσίνια, ή το χρησιμοποιούμε σαν dressing σε σαλάτες.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s