Υλικά(για 4 άτομα):

    • 1,5 φλ. τσαγιού φακές, βρασμένες κ στραγγισμένες
    • 2 μέτριες ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
    • 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
    • 1 κρεμμυδάκι χλωρό, ψιλοκομμένο
    • 1 αγγουράκι ροδέλες
    • 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
    • 2 κ. σούπας άνηθο, ψιλοκομμένο

  • 5-6 κ. σούπας κατίκι
  • Αλάτι, πιπέρι, χυμό λεμόνι

 

Εκτέλεση:

1. Ανακατεύουμε τις φακές με τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το κατίκι.

Μοιράζουμε τη σαλάτα 4 σε πιάτα.

Πάνω σε κάθε πιάτο βάζουμε κατίκι και σερβίρουμε.

 

Advertisements