Υλικά (για 2 άτομα):

  • 1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
  • 30 g τριμμένη παρμεζάνα
  • 1/4 κ. γλυκού σκόρδο σε σκόνη
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 2 κ. σούπας γάλα
  • 2 μικρά κολοκύθια κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 1 κ. σούπας ελαιόλαδο

 .

Εκτέλεση:

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 oC.
  2. Σε ένα πυρίμαχο σκεύος, βάζουμε το λάδι και το απλώνουμε καλά σε όλο τον πάτο.
  3. Ανακατεύουμε τη φρυγανιά, την παρμεζάνα, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι.
  4. Σε ένα μικρό μπολ βάζουμε το γάλα.
  5. Περνάμε κάθε φέτα κολοκυθιού από το γάλα και έπειτα από το μείγμα φρυγανιάς, και την τοποθετούμε στο ταψί.
  6. Ψήνουμε για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και σερβίρουμε.
Advertisements