Υλικά (για 2 άτομα):
- 1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
- 30 g τριμμένη παρμεζάνα
- 1/4 κ. γλυκού σκόρδο σε σκόνη
- Αλάτι, πιπέρι
- 2 κ. σούπας γάλα
- 2 μικρά κολοκύθια κομμένα σε λεπτές φέτες
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
.
Εκτέλεση:
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 oC.
- Σε ένα πυρίμαχο σκεύος, βάζουμε το λάδι και το απλώνουμε καλά σε όλο τον πάτο.
- Ανακατεύουμε τη φρυγανιά, την παρμεζάνα, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι.
- Σε ένα μικρό μπολ βάζουμε το γάλα.
- Περνάμε κάθε φέτα κολοκυθιού από το γάλα και έπειτα από το μείγμα φρυγανιάς, και την τοποθετούμε στο ταψί.
- Ψήνουμε για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και σερβίρουμε.