Υλικά:
- 12 κανελόνια
- 1 kg σπανάκι
- 100 γρ philadelphia light
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 σκελίδα σκόρδο σε φέτες
- 1,5 φλ. τσαγιού σάλτσα ντομάτας
- 1 κ. σούπας λάδι
- αλάτι, πιπέρι
.
Τι πρέπει να κάνετε…
1. Τοποθετήστε τα κανελόνια σε ένα μεγάλο μπολ, καλύψτε με βραστό νερό και αφήστε τα για 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
2. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε τα κρεμμύδια και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν.
3. Προσθέστε το σπανάκι και ανακατέψτε, μέχρι να μαραθεί το σπανάκι.
4. Μόλις μαραθεί προσθέστε το Philadelphia και απομακρύνετε από τη φωτιά.
5. Γεμίστε τα κανελόνια με το μείγμα.
6. Στη βάση ενός ταψιού απλώστε τη μισή σάλτσα ντομάτας και από πάνω τοποθετήστε τα γεμισμένα κανελόνια.
7. Τέλος, περιχύστε τα κανελόνια με την υπόλοιπη σάλτσα ντομάτας και ψήστε στους 180 oC για περίπου 30 λεπτά.