Υλικά:
• 400 g μανιτάρια
• 2 σκελίδες σκόρδο
• 2 κ. σούπας ξύδι βαλσάμικο
• 3 κ. σούπας ρίγανη


• 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
• Αλάτι, πιπέρι
• 85 g τυρί ricotta

 

Εκτέλεση:
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220 oC.
2. Λιώνουμε στο σκόρδο και το ανακατεύουμε με το ξύδι και τη 1 κ. σούπας ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά.
3. Προσθέτουμε στο μείγμα τα μανιτάρια και τα ανακατεύουμε όλα μαζί, ώστε το μείγμα να πάει παντού.
4. Αδειάζουμε τα μανιτάρια σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε για 12-15 λεπτά. Στα μισά του ψησίματος, γυρίζουμε τα να μανιτάρια.
5. Όταν τα μανιτάρια είναι έτοιμα, τα απομακρύνουμε από τη φωτιά και τρίβουμε από πάνω το ricotta, αλατοπιπερώνουμε και ραντίζουμε με 1 κ. σούπας ελαιόλαδο.

Καλή όρεξη!

Πηγή: www.taste.com.au
Advertisements