Υλικά (για 4 άτομα):
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 150 g λουκάνικο χωριάτικο, κομμένο σε φέτες
- 2 ντομάτες ψιλοκομμένες ή 1 κονσέρβα ντομάτα κονκασέ
- 500 g ρεβίθια βρασμένα
- Φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
1. Ψήνουμε το λουκάνικο στο φούρνο.
2. Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε 1 κ. σούπας ελαιόλαδο. Μόλις μαλακώσει προσθέτουμε το σκόρδο και στη συνέχεια το λουκάνικο.
3. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα βρασμένα ρεβίθια και την ντομάτα, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε για 5 λεπτά στη φωτιά.
4. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε γαρνίροντας με τον μαϊντανό.
.
Καλή όρεξη!
.
Πηγή:http://theclaremontroadkitchen.com