Υλικά (για 4 άτομα):

  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 150 g λουκάνικο χωριάτικο, κομμένο σε φέτες
  • 2 ντομάτες ψιλοκομμένες ή 1 κονσέρβα ντομάτα κονκασέ

  • 500 g ρεβίθια βρασμένα
  • Φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο

 

Εκτέλεση

1. Ψήνουμε το λουκάνικο στο φούρνο.

2. Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε 1 κ. σούπας ελαιόλαδο. Μόλις μαλακώσει προσθέτουμε το σκόρδο και στη συνέχεια το λουκάνικο.

3. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα βρασμένα ρεβίθια και την ντομάτα, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε για 5 λεπτά στη φωτιά.

4. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε γαρνίροντας με τον μαϊντανό.

.

Καλή όρεξη!

.

Πηγή:http://theclaremontroadkitchen.com
Advertisements