Υλικά:

    • 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλου, κομμένα στη μέση
    • 1 κ. σούπας πάπρικα καπνιστή
    • 1 κ. σούπας ελαιόλαδο

  • ½ κ. γλυκού δεντρολίβανο ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 1/3 φλ. τσαγιού κόκκινο, ξηρό κρασί
  • 3 κ. σούπας μπαλσάμικο

 .

Εκτέλεση:

  1. Σε ένα μπολάκι βάζουμε την πάπρικα, το ελαιόλαδο, το δενδρολίβανο, το σκόρδο και το πιπέρι και αναμειγνύουμε καλά τα υλικά μέχρι να δημιουργηθεί μια πάστα.
  2. Απλώνουμε καλά το μείγμα και στις 2 πλευρές των φιλέτων και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 έως 6 ώρες.
  3. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 oC.
  4. Περιχύνουμε το κοτόπουλο με το κρασί και το ψήνουμε στο φούρνο.
  5. Όταν το κοτόπουλο έχει ψηθεί, το βγάζουμε από το φούρνο και το περιχύνουμε με το μπαλσάμικο. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με λίγο φρέσκο δενδρολίβανο (προαιρετικά).

 .

Καλή όρεξη!

 πηγή: http://www.recipe.com

Advertisements