Υλικά:
-
- 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλου, κομμένα στη μέση
- 1 κ. σούπας πάπρικα καπνιστή
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
- ½ κ. γλυκού δεντρολίβανο ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο
- Αλάτι, πιπέρι
- 1/3 φλ. τσαγιού κόκκινο, ξηρό κρασί
- 3 κ. σούπας μπαλσάμικο
.
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολάκι βάζουμε την πάπρικα, το ελαιόλαδο, το δενδρολίβανο, το σκόρδο και το πιπέρι και αναμειγνύουμε καλά τα υλικά μέχρι να δημιουργηθεί μια πάστα.
- Απλώνουμε καλά το μείγμα και στις 2 πλευρές των φιλέτων και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 έως 6 ώρες.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 oC.
- Περιχύνουμε το κοτόπουλο με το κρασί και το ψήνουμε στο φούρνο.
- Όταν το κοτόπουλο έχει ψηθεί, το βγάζουμε από το φούρνο και το περιχύνουμε με το μπαλσάμικο. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με λίγο φρέσκο δενδρολίβανο (προαιρετικά).
.
Καλή όρεξη!
πηγή: http://www.recipe.com