Υλικά
- 450 g ρεβίθια βρασμένα ή 1 κονσέρβα
- 2 κ. σούπας βασιλικό, ψιλοκομμένο
- 2 κ. σούπας μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 2 κ. σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
- 4 κ. σούπας ελαιόλαδο</li>
- 1 μικρή σκελίδα σκόρδο, λιωμένο
- 1/3 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
- Αλάτι πιπέρι
.
Εκτέλεση:
1. Σε ένα βαθύ μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά και ραντίζουμε με το ελαιόλαδο.
2. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι κατά βούληση.
.
Καλή όρεξη!
.
Πηγή: www.bonappetit.com/