Όσπρια, λαδερά, Διατροφή, Σαλάτες

Ρεβιθοσαλάτα με παρμεζάνα και μυρωδικά

Υλικά

  • 450 g ρεβίθια βρασμένα ή 1 κονσέρβα
  • 2 κ. σούπας βασιλικό, ψιλοκομμένο
  • 2 κ. σούπας μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • 2 κ. σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
  • 4 κ. σούπας ελαιόλαδο</li>
  • 1 μικρή σκελίδα σκόρδο, λιωμένο
  • 1/3 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
  • Αλάτι πιπέρι

 .

Εκτέλεση:

1. Σε ένα βαθύ μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά και ραντίζουμε με το ελαιόλαδο.

2. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι κατά βούληση.

 .

Καλή όρεξη!

Πηγή: www.bonappetit.com/ 
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s