Υλικά:
-
- 2 τορτίγιες
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένο
- ½ κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
- ½ πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
- 450 gφασόλια μαύρα
- 100 g τυρί κρέμα
- Αλάτι, πιπέρι
- Ψιλοκομμένο κόλιανδρο
Εκτέλεση:
1. Ψήνουμε τις τορτίγιες για 15 λεπτά.
2. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι, και σοτάρετε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και το σκόρδο για 2 λεπτά.
3. Στη συνέχεια προσθέστε τα φασόλια και συνεχίζετε το μαγείρεμα για άλλα 3 λεπτά.
4. Προσθέστε το τυρί και μαγειρέψτε για άλλα 2 λεπτά.
5. Αποσύρετε το μείγμα από το τηγάνι, προσθέστε το αλάτι και τον κόλιανδρο, και ανακατέψτε καλά.
6. Με ένα κουτάλι, μοιράζετε τη γέμιση στις δύο τορτίγιες, τοποθετώντας τη στο κέντρο, και τις τυλίγουμε.
7. Σερβίρετε τα μπουρίτος ζεστά.
Καλή όρεξη!
Πηγή: allrecipes.com