Θα χρειαστείτε…

  • 1/3 φλ. τσαγιού κουσκούς
  • 1 φλ. τσαγιού νερό ή ζωμό
  • 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 μικρό αγγουράκι
  • 100 γρ. τοματίνια cherry
  • ½ μεγάλο αβοκάντο
  • ½ κ. γλυκού φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
  • 1 λεμόνι

.

Τι πρέπει να κάνετε…                                       

  1. Βάλτε το νερό ή το ζωμό σε ένα τηγάνι και βάλτε το στη φωτιά μέχρι να βράσει.

2. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το κουσκούς, ανακατεύουμε, το σκεπάζουμε με ένα καπάκι και το αφήνουμε για 2 λεπτά.

3. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε για άλλα 2 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το κουσκούς.

4. Μεταφέρουμε το κουσκούς σε ένα μπολ και το αφήνουμε να κρυώσει.

5. Κόβουμε τα τοματίνια στη μέση, το αγγουράκι και το αβοκάντο σε κυβάκια και ψιλοκόβουμε τον κόλιανδρο.

6. Προσθέτουμε τα λαχανικά στο κουσκούς, ραντίζουμε με χυμό λεμόνι, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε καλά τα υλικά και σερβίρουμε.

.

Καλή όρεξη!

.

Πηγή: http://www.lowfodmap.com/
Advertisements