Υλικά(για 4 άτομα):
- ½ λάχανο άσπρο, τριμμένο
- 3 καρότα τριμμένα
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό (2% λιπαρά)
- 3 κ. σούπας μαγιονέζα light
- 2 κ. σούπας ξύδι
- Αλάτι, πιπέρι
.
Εκτέλεση:
- Σε ένα μεγάλο μπολ μαρινάρουμε το τριμμένο λάχανο και καρότο με το ξύδι για 2 ώρες περίπου.
- Στραγγίζουμε τα λαχανικά καλά από τη μαρινάδα και τα τοποθετούμε σε μία σαλατιέρα.
- Προσθέτουμε το γιαούρτι και τη μαγιονέζα, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά.
- Η σαλάτα σερβίρεται κρύα.
Καλή Όρεξη!