Υλικά(για 4 άτομα):

  • ½ λάχανο άσπρο, τριμμένο
  • 3 καρότα τριμμένα
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό (2% λιπαρά)
  • 3 κ. σούπας μαγιονέζα light
  • 2 κ. σούπας ξύδι
  • Αλάτι, πιπέρι

.

Εκτέλεση:

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ μαρινάρουμε το τριμμένο λάχανο και καρότο με το ξύδι για 2 ώρες περίπου.
  2. Στραγγίζουμε τα λαχανικά καλά από τη μαρινάδα και τα τοποθετούμε σε μία σαλατιέρα.
  3. Προσθέτουμε το γιαούρτι και τη μαγιονέζα, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά.
  4. Η σαλάτα σερβίρεται κρύα.

 

Καλή Όρεξη!

 

Advertisements