Βιογραφικό Σημείωμα

10376139_10204895205793645_8372654110364510903_nΗ Λένα Εμμανουήλ είναι Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2008 ολοκλήρωσε την πτυχιακή της διατριβή με θέμα « Συσχέτιση των διατροφικών συνηθειών με τα επίπεδα της θυρεοειδοτρόπου ορμόνης – TSH σε φυσιολογικό πληθυσμό (μελέτη ΑΤΤΙΚΗ).  Στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης εκπαιδεύτηκε στα εξής νοσοκομεία της Αττικής:

.

  • Θριάσειο, Νεφρολογική και Γαστρεντερολογική κλινική
  • Νοσοκομείο Αλεξάνδρα, Καρδιολογική, Ογκολογική και Γυναικολογική Κλινική
  • Νοσοκομείο Παιδων Αγία Σοφία, Παιδιατρική Κλινική
  • Νοσοκομείο Σωτηρία (πνευμονολογική κλινική)
  • Νοσοκομείο Αγία Όλγα (Διαβητολογική κλινική και ΜΕΘ)

Το 2010 ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με κατεύθυνση «Διατροφή και Άσκηση», από όπου έλαβε αριστείο επίδοσης. Κατά τη διάρκεια της μεταπτυχιακής της διατριβής μέτρησε τα επίπεδα αδιπονεκτίνης σε δείγματα αίματος παιδιών με σκοπό τον έλεγχο της συσχέτισης μεταξύ γλυκαιμικού προφίλ και δεικτών φλεγμονής σε παιδιά.

Από το 2011 έως το 2012 εργάστηκε ως υπεύθυνη του διαιτολογικού τμήματος του γυμναστηρίου Arena Fitness στον Πειραιά. Ταυτόχρονα, εργάστηκε για 2 χρόνια ως εκπαιδεύτρια στα δημόσια ΙΕΚ Βάρης, Νίκαιας, Πειραιά, στο ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ του Ν. Ηρακλείου, καθώς και στο ιδιωτικό ΙΕΚ Ιπποκράτειος. Από το 2012 έως το 2013 συμμετείχε στο πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Εν Δράσει» της Περιφέρειας Αττικής. Από το 2008 αναλαμβάνει τη δημιουργία εξατομικευμένων διατροφικών προγραμμάτων και την παροχή συμβουλών με σκοπό την αντιμετώπιση παθολογικών  και μη καταστάσεων, την προαγωγή της υγείας, την απώλεια βάρους και την βελτίωση της αθλητικής απόδοσης και της σύστασης σώματος. Σήμερα εργάζεται στο ΓΝΑ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», όπου ασχολείται με την σίτιση των νοσηλευόμενων ασθενών, αλλά και εξωτερικών ασθενών.

Ε-mail: elemmanouil@gmail.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s