Υλικά (για 4 άτομα):
- 8 παντζάρια
- 1 στραγγιστό γιαούρτι
- 4-5 καρύδια, σε χοντρά κομμάτια
- 4-5 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
- Αλάτι, πιπέρι
.
Εκτέλεση:
- Βράζουμε τα παντζάρια και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
- Τα κόβουμε σε κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, και αλατοπιπερώνουμε.
- Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για 1 ώρα, σκεπασμένη με μία μεμβράνη.
- Σερβίρουμε.