Υλικά (για 4 άτομα):

  • 8 παντζάρια
  • 1 στραγγιστό γιαούρτι
  • 4-5 καρύδια, σε χοντρά κομμάτια
  • 4-5 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • Αλάτι, πιπέρι

 .

Εκτέλεση:

  1. Βράζουμε τα παντζάρια και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
  2. Τα κόβουμε σε κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
  3. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, και αλατοπιπερώνουμε.
  4. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για 1 ώρα, σκεπασμένη με μία μεμβράνη.
  5. Σερβίρουμε.
Advertisements