Σαλάτες

Παντζαροσαλάτα με γιαούρτι

Υλικά (για 4 άτομα):

  • 8 παντζάρια
  • 1 στραγγιστό γιαούρτι
  • 4-5 καρύδια, σε χοντρά κομμάτια
  • 4-5 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • Αλάτι, πιπέρι

 .

Εκτέλεση:

  1. Βράζουμε τα παντζάρια και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
  2. Τα κόβουμε σε κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
  3. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, και αλατοπιπερώνουμε.
  4. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για 1 ώρα, σκεπασμένη με μία μεμβράνη.
  5. Σερβίρουμε.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s